Huisleverancier: Dustin (voorheen CentralPoint/Scholten Awater)

De huisleverancier voor pc’s voor de Radboud Universiteit is sinds 1 maart 2006 Dustin (voorheen CentralPoint/Scholten Awater) na diverse Europese aanbestedingen.

Kernassortiment

Het ISC stelt een kernassortiment samen van geteste producten met vaak een extra gunstige prijs. Deze zijn via BASS bij Centralpoint te zien in “Mijn assortiment” als RU-laptop, RU-desktop etc.

===

Via het inkoopsysteem BASS kan men op de website van CentralPoint RU-prijzen zien.

Bestelprocedure

U dient uw bestelling via het financiële systeem op te geven aan de afdeling inkoop. Offertes kunt u als bijlage meesturen.

Basis-configuratie

Er zullen altijd enkele basis-configuraties aangeboden worden voor desktop, monitor en laptop. Deze basis-pc’s zijn getest: ze kunnen met een standaard procedure, via het netwerk, geïnstalleerd worden. N.B.: De RU heeft een campuslicenties voor UPGRADE van MS-Windows op desktops. U kunt dus de goedkoopste versie van MS-Windows te bestellen (home-edition, deze is in de prijs van de basis-pc inbegrepen). Bij de netwerkinstallatie wordt de professionele versie geïnstalleerd. Zij die geen gebruik van de netwerkinstallatie (kunnen) maken, kunnen bij C&CZ een Windows CD/DVD lenen. Upgrade van de ene (NL) taal naar een andere (UK) schijnt problematisch te zijn, dan kan men beter een nieuwe installatie doen. Als u een Linux operating systeem gebruikt, hoeft u geen MS-Windows licentie te kopen. Dit dient u bij uw bestelling te vermelden. Er wordt dan Free DOS opgezet door CentralPoint.

Garantie

Op de producten uit het kernassortiment zit standaard 3 jaar garantie met Next Business Day reparatie. Soms kan men een vierde jaar bijkopen. PAS OP: OP ANDERE PRODUCTEN WORDT DE STANDAARD_FABRIEKSGARANTIE GEGEVEN. KIJK DUS GOED NAAR DE VOORWAARDEN IN DE PRIJSLIJST. In geval van reparaties zal C&CZ ervoor zorgen dat de monteur op de juiste plaats komt. Kijk voor het reparatieformulier op Reparaties.

Verpakking

Ieder wordt dringend verzocht om de verpakking bij het logistiek centrum af te (laten) leveren. Centralpoint neemt deze n.l. kosteloos mee, wat de faculteit afvoerkosten bespaart.

Afvoer

De RU heeft een afvalstoffenregeling. Computerapparatuur kan aangeboden worden aan het Logistiek Centrum telefoon 52156. U bent zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van data of datadragers.