Printen

Je kan overal op de campus printen, scannen en kopiëren - onafhankelijk van de ruimte of het gebouw waar je studeert of werkt. Je stuurt je printopdracht niet naar een bepaalde printer, maar zet je de printopdracht klaar in een wachtrij. Daarna kun je je printopdracht bij iedere printer ophalen. Lees meer…

Afdrukken vanaf eigen laptop

Mocht printen op zelf beheerde apparaten niet lukken, dan is een alternatief het uploaden van documenten naar https://peage.ru.nl. Andere mogelijkheden worden hier beschreven.

Inbinden, snijden, nieten en boekjes

In de Libary of Science kan men smeltmapjes van diverse diktes kopen om werkstukken e.d. in te binden in het lamineerapparaat. Ook is daar een snijmachine, een 23-gaatjes perforator en diverse nietmachines. Alle Konica Minolta printers kunnen automatisch nieten.

In de printer bij HG00.002 zitten een gaatjesmaker en een rug-nieter die kan vouwen. Hiermee is het mogelijk om complete boekjes te produceren. Er kunnen 2 of 4 gaatjes worden geponst. Maximaal 20 vel kan in het midden (op de rug) geniet worden en gevouwen, waardoor van A3-vellen een A4-boekje gemaakt kan worden, of van A4-vellen een A5-boekje.

Bij C&CZ is ook een snijmachine, een 23-gaatjes perforator en een grote nietmachine aanwezig.

Posters printen

Als je posters wilt laten drukken, bieden we een reeks materialen om uit te kiezen:

Materiaal Beschrijving Maximale breedte A0 kosten
Fotopapier HP Everyday Pigment Ink Satin Photo 91 cm € 30,00
Doek Canvasafdrukken vertonen niet zo snel scheuren als papieren afdrukken, kunnen zelfs zorgvuldig worden opgevouwen en meegenomen in de handbagage. 91 cm € 40,00

Info

Om het proces soepel te laten verlopen, vragen we je de printopdracht in pdf-formaat aan te leveren via e-mail aan helpdesk@science.ru.nl. Geef bij het indienen van de printopdracht het voorkeursmateriaal en de kostenplaats/projectcode door.

3D-printen

C&CZ heeft een 3D-printservice voor FNWI-medewerkers en -studenten.

De kosten voor deze service bedragen € 0,15 per gram.

Als je geïnteresseerd bent in, of vragen hebt over het gebruik van onze 3D-printservice, neem contact met ons op.